GÜLÜŞ TASARIMI NEDİR?

Gülüş Tasarımı, çok çeşitli kozmetik ve pratik diş sorunlarını düzeltebilir. Gülüş tasarımının adımları ve istenen sonuçları, her hastanın kendine özgü ihtiyaçlarını ve kişisel hedeflerini yansıtacaktır.  Dolayısıyla herkese göre farklı gülüş tasarımı planlanmaktadır.

Gülüş Tasarımında dikkat edilmesi gerekenler:

 

• Dişleri beyazlatma ve parlatmak

• Dişlerin hizalamasını dengelemek

• Ön dişleri aynı yükseklikte ve genişlikte ayarlamak

• Daha iyi bir diş eti-diş oranı elde etmek

• Dişleri ve diş fonksiyonunu güçlendirmek

• Hastaların gülüşünün dudaklarının kıvrımına uymasını sağlamak

• Diş çürüğü, diş eti hastalığı ve enfeksiyon riskini azaltmak

• Tüm yüzün daha genç ve sağlıklı görünmesini sağlamak

 

GÜLÜMSEME TASARIM SEÇENEKLERİ NELERDİR?

Özel olarak uyarlanmış bir Gülüş Tasarımı planı şunları içerebilir ancak bunlarla sınırlı değildir:

Diş Beyazlatma, Diş Kronları, Porselen Kaplamalar, Kompozit Kaplamalar, Diş İmplantları, Diş Eti Şekillendirme ve Kozmetik Yapıştırma …

 

DİŞ BEYAZLATMA NEDİR?

Profesyonel diş beyazlatma, önemli ölçüde daha parlak ve daha beyaz dişler elde etmenin en güvenli ve en etkili yoludur. Dişler on tona kadar daha parlak hale gelir. Reçetesiz diş beyazlatma ürünleri diş etlerini aşırı hassas hale getirebilir diş yüzeyini aşındırabilir ve kısa ömürlü veya tutarsız sonuçlar verebilir. Mağazadan satın alınan diş beyazlatma tedavileri bu sonuçları elde edemez!

LAMİNE VENEER NEDİR?

Lamine Veneer kaplamalar, kişinin gülümsediğinde güzel bir simetri yaratmanın mükemmel bir yoludur. Lamine veneerler ideal diş şekli ve rengini elde etmek için dişlerin ön yüzeyini kaplar. Her lamine hastanın istediği görünümü elde etmek için özel olarak şekillendirilir. Lamine Veneerler çatlak rengi bozuk, çatlak ve kırık dişlerin görünümünü güzelleştirmek için de uygulanır.

 

DİŞ İMPLANTLARI NASIL UYGULANIR?

Diş implantları, hastanın rahatça gülümseme ve çiğneme yeteneğini geri kazandıran kalıcı çözümlerdir. Diş implantları, doğal dişlerin rengiyle uyumludur. Hastalarda renksiz veya şekilsiz diş grupları varsa, bir diş köprüsü, söz konusu dişleri kaplayacak diş kronlarına implantın bağlanmasına yardımcı olur.